Onze cloudoplossingen zijn:

  • Veilig
  • Kostenbesparend
  • Handig
  • Snel
  • Gebruiksvriendelijk

En voor vragen staan wij altijd voor u klaar.

De voordelen van Google Apps

Google Apps is gebruiksvriendelijk en handig, maar wat levert het nog meer op?

Kostenbesparing

Onderzoek heeft helder gemaakt dat de kosten grofweg een derde bedragen van concurrerende oplossingen. Dit komt doordat er geen extra hardware en beheerskosten nodig zijn om gebruik te maken van de Google Apps omgeving. Daarnaast zijn de licentiekosten per gebruiker beduidend lager dan die van bijvoorbeeld Microsoft Office. Doordat Google Apps een andere manier van werken mogelijk maakt, kunnen er ook op de overheadkosten besparingen worden gerealiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vergaderen op afstand of het gelijktijdig samen werken aan hetzelfde document.

Werken vanaf een willekeurige werkplek

Aangezien Google Apps web-based is, kan iedereen met een internetverbinding en een webbrowser hier gebruik van maken. Dit kan zelfs via een smartphone of een tablet.

Altijd beschikbaar

Google geeft een beschikbaarheid garantie van 99,9 procent. Dit betekent dat Google Apps zo goed als altijd beschikbaar is. U hoeft zich geen zorgen te maken over upgrades & updates. Google zorgt dat u altijd over de laatste versie beschikt, zonder impact op uw bedrijfsvoering.

Enorme opslag

Met 30 GB opslagcapaciteit per medewerker levert Google uw werknemers ongeveer 50 keer meer opslagruimte dan het industriegemiddelde. Dankzij een goed functionerende zoekfunctie zijn documenten en andere zaken snel terug te vinden en hoeft aan het archiveren amper tijd worden besteed.

Beveiliging

Het informatiebeveiligingsteam van Google telt enkele van ’s wereld meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van informatie-, toepassings- en netwerkbeveiliging. Google voldoet aan de strengste eisen van de Amerikaanse overheid op het gebied van gegevensbeveiliging. U kunt er dan ook van verzekerd zijn dat uw kritieke gegevens veilig zijn en blijven.

Geen verborgen kosten

Aangezien alle applicaties op door Google gehoste machines draaien, zijn er voor u geen verborgen kosten in de vorm van aanschaf van hardware en de daarbij behorende beheerskosten.

Maak een vrijblijvende afspraak

Contact

E: info@gapps.nl

Wij bellen u

Vul a.u.b. uw naam in.
Vul a.u.b. uw telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een terugbel tijd in.

Een greep uit de Google Apps producten

  • 1

Ontdek Google Apps for Work

Altijd, alles, overal

Met de inzet van Google Apps heb je altijd over al je data beschikbaar. Zelfs als je een mailtje met je laptop hebt verstuurd, kun je dit bij de verzonden items op je smartphone terugvinden. Werk ook met je collega's tegelijk in hetzelfde bestand. Het kan.

Alle producten

Proactief werken

Vaak verzin je pas een oplossing voor een probleem, als het eerst eens goed mis is gegaan. Zodra de mail- of bestandenserver gecrasht is, ga je op zoek naar een alternatief. Waarom wachten tot het fout gaat? Stap direct over.

Gratis offerte

Wat is 'in the cloud'?

De korte samenvatting: doordat je gegevens op een centrale en goed beveiligde server opslaat, zijn deze gegevens voor jou altijd en overal beschikbaar en is de kans op het verloren gaan van data nihil (zelfs als je computer crasht).

Wat sla je op?