Onze cloudoplossingen zijn:

 • Veilig
 • Kostenbesparend
 • Handig
 • Snel
 • Gebruiksvriendelijk

En voor vragen staan wij altijd voor u klaar.

Gmail - een mailoplossing met alles erop en eraan

Gmail is een full-featured e-mailoplossing, die naadloos aansluit op de wensen van bedrijven. Efficiënt, snel, sublieme zoekfunctie en op alle apparaten gesynchroniseerd. 

Gmail is ‘s werelds populairse e-mail en daar zijn duidelijke redenen voor. Het is krachtig en alle benodigde functies zitten er in. Ruim een half miljard mensen hebben een gmail-adres, maar ook meer dan 5 miljoen bedrijven over de hele wereld zijn al overgestapt naar deze service, variërend van kleine ondernemers tot internationale grootmachten.

Vraag een offerte aan

 • Op elk moment, op elk apparaat

  Gmail werkt op alle computers en mobiele apparaten die verbonden zijn met internet. Maar er is ook offline ondersteuning, zodat u kunt doorwerken als u even niet online bent. Of u nu aan uw bureau, in een vergadering of in het vliegtuig zit; uw e-mail is altijd beschikbaar.
 • Uitgebreide functies

  Gmail is zeer uitgebreid. Stel een afwezigheidsassistent in, een handtekening voor onder iedere mail, label je mails, maak automatische filters, stuur mails automatisch door of zoek supersnel in al je conversaties. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Cutting-edge security

  Google's informatiebeveiliging is ontworpen om uw gegevens veilig en onder controle te houden. Het beveiligingsniveau is in te stellen, kies bijvoorbeeld voor 2-step authentication. Ook de aangesloten mobiele apparatuur is op afstand te beveiligen.
 • 1

Een greep uit de Google Apps producten

 • 1

Ontdek Google Apps for Work

Altijd, alles, overal

Met de inzet van Google Apps heb je altijd over al je data beschikbaar. Zelfs als je een mailtje met je laptop hebt verstuurd, kun je dit bij de verzonden items op je smartphone terugvinden. Werk ook met je collega's tegelijk in hetzelfde bestand. Het kan.

Alle producten

Proactief werken

Vaak verzin je pas een oplossing voor een probleem, als het eerst eens goed mis is gegaan. Zodra de mail- of bestandenserver gecrasht is, ga je op zoek naar een alternatief. Waarom wachten tot het fout gaat? Stap direct over.

Gratis offerte

Wat is 'in the cloud'?

De korte samenvatting: doordat je gegevens op een centrale en goed beveiligde server opslaat, zijn deze gegevens voor jou altijd en overal beschikbaar en is de kans op het verloren gaan van data nihil (zelfs als je computer crasht).

Wat sla je op?