Onze cloudoplossingen zijn:

 • Veilig
 • Kostenbesparend
 • Handig
 • Snel
 • Gebruiksvriendelijk

En voor vragen staan wij altijd voor u klaar.

Google Drive - al uw bestanden goed beveiligd en toch overal beschikbaar

Google Drive beveiligt en beschermt uw bestanden en laat uw team efficiënter samenwerken vanaf iedere gewenste locatie.

Google Drive is de moderne manier om uw bestanden veilig op te slaan in de cloud. U raakt uw bestanden daarmee niet meer kwijt als uw computer crasht en u hebt uw bestanden beschikbaar waar u ook bent.

Vraag een offerte aan

 • Delen wordt kinderspel

  U kunt eenvoudige bestanden of mappen delen met uw collega’s of andere mensen met een Google-account. Het delen is makkelijk en u kunt in 1 oogopslag zien welk bestand met wie gedeeld is. Per bestand en per medewerker zij de rechten voor een gedeeld bestand in te stellen.
 • Snel en efficiënt samenwerken

  Drive biedt zelf ook programma’s voor het maken van documenten, spreadsheets en presentaties. Deze programma’s bieden alle functies die u nodig hebt en maken het eenvoudig mogelijk om met uw collega’s samen te werken. U kunt zelfs tegelijkertijd in hetzelfde document aanpassingen maken!
 • Alle bestanden centraal

  U kunt erop vertrouwen dat alle documenten van uw onderneming centraal worden beschermd tegen schade en diefstal. Google Drive synchroniseert de gewenste bestanden op uw computer, zodat de wijzigingen zowel lokaal als in de cloud onmiddelijk worden bijgewerkt. Drive kan ook direct worden vervaardigd uit meer dan 40 populaire bestandsformaten, zoals Microsoft Office-documenten en PDF-bestanden.
 • 1

Een greep uit de Google Apps producten

 • 1

Ontdek Google Apps for Work

Altijd, alles, overal

Met de inzet van Google Apps heb je altijd over al je data beschikbaar. Zelfs als je een mailtje met je laptop hebt verstuurd, kun je dit bij de verzonden items op je smartphone terugvinden. Werk ook met je collega's tegelijk in hetzelfde bestand. Het kan.

Alle producten

Proactief werken

Vaak verzin je pas een oplossing voor een probleem, als het eerst eens goed mis is gegaan. Zodra de mail- of bestandenserver gecrasht is, ga je op zoek naar een alternatief. Waarom wachten tot het fout gaat? Stap direct over.

Gratis offerte

Wat is 'in the cloud'?

De korte samenvatting: doordat je gegevens op een centrale en goed beveiligde server opslaat, zijn deze gegevens voor jou altijd en overal beschikbaar en is de kans op het verloren gaan van data nihil (zelfs als je computer crasht).

Wat sla je op?